Alles wat u moet weten over mannen grooming
Redken Brews styling products in black bottles on a bar counter.

Alles wat u moet weten over mannen grooming

Alles wat u moet weten over mannen grooming

Vraagt u zich af of uw dagelijkse verzorgingsroutine er alles aan doet om u te helpen? Misschien ben je het beu om een heleboel verschillende producten te gebruiken om je favoriete kapsel te krijgen of ben je op zoek naar iets dat je baard er op zijn best uit kan laten zien. Hoe dan ook, we hebben het antwoord met Redken Brews. Lees verder om te zien hoe onze nieuwe range van verzorgingsproducten voor mannen uw routine kan stroomlijnen en vereenvoudigen.

Haircolor voor mannen

Redken Brews Color Camo bottle for men’s haircolor touch ups.
Als je grijze haren hebt, maar nog niet klaar bent voor de peper en zout look, is Color Camo iets voor jou. Het is een in-salon behandeling die slechts vijf tot tien minuten duurt, afhankelijk van de hoeveelheid camouflage die je zoekt, zodat je kunt stoppen tijdens je lunchpauze voor een snelle oplossing.

Haarverzorgingsproducten voor mannen

Redken Brews styling products in black bottles on a bar counter.
De sleutel tot geweldig haar is je haar de zorg te geven die het nodig heeft zonder al te veel tijdig onderhoud. Brews is geschikt voor alle haartypen, zodat je gemakkelijk de beste match kunt vinden. Op zoek naar iets om opgebouwde olie te bestrijden die je een diep schoon gevoel geeft? Probeer Extra Clean Shampoo. Geen tijd in de ochtend? Als u altijd onderweg bent en een doucheroutine nodig hebt die u snel in en uit laat gaan, probeer dan de 3-in-1 Shampoo, Conditioner en Body Wash.  

Skincare voor mannen

Redken Brews Beard and Skin Oil with Work Hard Molding Paste and Clay Pomade.
Wanneer scheren onderdeel is van je routine, probeer dan de Brews scheercrème. Het geeft je niet alleen een extra gladde scheerbeurt, het is ook veilig voor de gevoelige huid. Als je een baard wilt rocken, voeg de Beard en Skin oil toe aan je routine. Het enige wat je nodig hebt, zijn een paar druppels om de huid onder uw baard te hydrateren om het haar zacht te houden.

Haarstylingproducten voor mannen

Men's stacked styling products.
De Brews stylingcollectie biedt nieuwe producten en bijgewerkte klassiekers met een frisse uitstraling. Ongeacht de stijl waar je voor gaat, er is een pomade om je daar te krijgen. Als je van een gladde pompadour houdt, begin dan met de nieuwe Wax Pomade voor milde controle die het haar op zijn plaats houdt zonder dat het hard en stijf aanvoelt. Of, als je geen haar wilt dat er te perfect uitziet, kan Clay Pomade het een ruwe textuur geven. Voor krullend haar, speel je natuurlijke textuur af met Grip Tight Holding Gel die helpt krullen te definiëren zonder witte vlokken achter te laten.De Brews stylingcollectie biedt nieuwe producten en bijgewerkte klassiekers met een frisse uitstraling. Ongeacht de stijl waar je voor gaat, er is een pomade om je daar te krijgen. Als je van een gladde pompadour houdt, begin dan met de nieuwe Wax Pomade voor milde controle die het haar op zijn plaats houdt zonder dat het hard en stijf aanvoelt. Of, als je geen haar wilt dat er te perfect uitziet, kan Clay Pomade het een ruwe textuur geven. Voor krullend haar, speel je natuurlijke textuur af met Grip Tight Holding Gel die helpt krullen te definiëren zonder witte vlokken achter te laten.
Volg @barbersandbrews op Instagram voor meer informatie en tips and tricks voor mannen!

Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.